Siirry sisältöön.Siirry navigointiin

Vidamin Oy - ajoneuvohallinnan kumppanisi

Vidamin Oy on vuonna 2005 perustettu Suomalainen ohjelmistoyritys.Yritys kehittää ja markkinoi pitkälle vietyjä ajoneuvoliikenteen hallintajärjestelmäratkaisuja sekä asiantuntijapalveluja eri toimialoille. 

Yrityksen tarjoamat ”PlatformX” -­ ratkaisut mahdollistavat tehokkaan ajoneuvoliikenteen hallinnan yhdistämällä ajoneuvoliikenteen tunnistus- seuranta-, mittaus- ohjaus- ja opastusjärjestelmät sekä erilaiset yritysohjelmistot. Kullekin toimialalle tarjotaan lisäksi ajoneuvoliikenteen hallintaa hyödyntäviä toimialakohtaisia lisäarvoratkaisuja ja –palveluja.

Toimitettujen ratkaisujen avulla tehostetaan ajoneuvoliikenteeseen liittyviä toimintoja, dokumentoidaan ja analysoidaan erilaisia ongelmia ja poikkeamia, sekä parannetaan niin yritys-­ laitos-­ ajoneuvo‑ kuin henkilöturvallisuuttakin.

Ratkaisut toimitetaan pääasiassa jälleenmyyntikumppaniverkoston kautta, usein osana laajempia kokonaisuuksia. Asiakaskunta koostuu pääasiassa pysäköinti-­ teollisuus-­ ja logistiikkayrityksistä.

Yrityksen henkilöstöllä on pitkä kansainvälinen työkokemus ohjelmistotoimialan eri tehtävistä.

Yhteystiedot

  • Tiedustelut: +358 (10) 420 7350 / info@vidamin.com
  • Myynti: +358 (10) 420 7351 / sales@vidamin.com
  • Asiakastuki: +358 (10) 420 7352 / support@vidamin.com

Sijainti

Osoitteemme on Sinebrychoffinkatu 11, 00120 Helsinki. Olemme Helsingin keskustassa, vajaan kilometrin päässä päärautatieasemasta. Asemalta toimistollemme pääset kymmenessä minuutissa joko kävellen, taksilla tai raitiovaunulla numero 6.